Ο explosionproof ηλεκτρικός ενεργοποιητής DCL κερδίζει τη σύμβαση στη Βόρεια Αμερική

November 9, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο explosionproof ηλεκτρικός ενεργοποιητής DCL κερδίζει τη σύμβαση στη Βόρεια Αμερική

DCL έχει τη διαταγή batch των DCL-πρώην συμπαγών explosionproof ηλεκτρικών ενεργοποιητών σειράς από τις ΗΠΑ. Τα «πιστοποιητικά CSA και ανά πρότυπα UL και CSA βοηθούν τα explosionproof προϊόντα μας μπαίνουν στις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά», εν λόγω LIU Yubo, διευθυντής πωλήσεων DCL. «Με τη δεκαετή συνεργασία με τους πελάτες της Βόρειας Αμερικής, DCL ξέρει καλά πώς να εξυπηρετήσει και να υποστηρίξει τους συνέταιρους μας στις ΗΠΑ και τον Καναδά».

Στα εκρηκτικά περιβάλλοντα αερίου, η ασφάλεια του ηλεκτρικού εξοπλισμού είναι πολύ σημαντική. Για να εξασφαλίσει ότι οι ηλεκτρικοί ενεργοποιητές μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα καύσιμα αέρια στην ευρύτερη περιβαλλοντική θερμοκρασία, DCL αναβαθμίζει το explosionproof βαθμό των προϊόντων στην κατηγορία Ι, το τμήμα 1, την ομάδα Γ και το Δ T5/T6 και κατηγορία Ι, ζώνη 1, AEx DB IIC T5/T6 ΜΒ.

Απαιτημένο από πολλούς πελάτες από τη χημική ουσία, την οινοποιία, το πετρέλαιο & το αέριο και τη βιομηχανία αιολικής ενέργειας, DCL σχεδίασε αρχικά τους συμπαγείς explosionproof ηλεκτρικούς ενεργοποιητές στο έτος 2008. «Στην αγορά της Κίνας, οι DCL-πρώην ηλεκτρικοί ενεργοποιητές σειράς ήταν ήδη σταθερά και ασφάλεια που χρησιμοποιείται για πάνω από δέκα έτη» εν λόγω LIU. ««Στη Βόρεια Αμερική, οι συνέταιροι μας θα παράσχουν επίσης την έγκαιρης και αποδοτικής υπηρεσία ποιότητας, για να τελειώσουν - χρήστες.»